O le laasaga muamua, aʻo leʻi tuʻuina le fola o le SPC loka, ia mautinoa o le eleele e mafolafola, mago, ma mama.

O le laasaga lona lua o le tuʻuina lea o le SPC loka fola i totonu o le siosiomaga vevela potu ina ia mafai ona fetuunai le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o le fola i le siosiomaga faʻapipiʻi.E masani lava, e sili ona faʻapipiʻi pe a uma le 24 itula.E mafai fo'i ona e fa'ata'atia se fala fala e fa'asūsū a'o le'i fola.E tatau ona amata le auala mai le tulimanu o le puipui, ma e masani ona mulimuli i le faasologa mai totonu i fafo, mai le agavale i le taumatau.

O le laasaga lona tolu o le faʻapipiʻiina lea o le tootoo tane o le pito o le fogafale lona lua i totonu o le laulaufaiva fafine o le pito i luma o le fogafale i se tulimanu e tusa ma le 45 °, ma oomi lemu ina ia fetaui lelei.

https://www.aolong-floor.com/spc-floor-jd-062-product/

I le laasaga lona fa, pe a faʻapipiʻi le laina lona lua o fola, faʻapipiʻi le manoa tane o le pito pito i totonu o le tootoo fafine o le laina muamua o fola ma oomi mama ina ia fetaui lelei;ona tata'i lea o le pito taumatau o le fola i le samala pa'u, Fa'aofi le laulaufaiva tama i le pito agavale o le fola i totonu o le tootoo laulaufaiva fafine.

I le mea mulimuli, fa'apipi'i le sakete ma fasi pepa tapuni.A maeʻa le fausiaina, e mafai ona faʻamama le fola ile mo semi-mamago.


Taimi meli: Iul-20-2022